Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Ali Rıza Malkoç
Ali Rıza Malkoç

En azından şimdilik…

Yorum

En azından şimdilik…

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

1485

Okunma

En azından şimdilik…

En azından şimdilik…

İnsanlık yara aldı, güven uçtu bu kesin
Zulüm, vurguna karşı; güçlü çıkmıyor sesin
Yalan hükümran olmuş, omuz verir nefesin
___ Üzülme sen be dostum, bu boşluğu kaparız
___ Bahar uyur kış gelir, kardan adam yaparız (!)

Ali Rıza MALKOÇ
10/02/2016 Samsun

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
En azından şimdilik… Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz En azından şimdilik… şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
En azından şimdilik… şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL