Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Simsiyahım
Simsiyahım

Aşkın Bir Ayağı Çukurda

Yorum

Aşkın Bir Ayağı Çukurda

1

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

944

Okunma

Aşkın Bir Ayağı Çukurda


Sevgi biter heves geçer
Aşkın zaten bir ayağı çukurda
Asıl olan insanlıkmış
O da bulunmaz her kulda


...

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Aşkın bir ayağı çukurda Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşkın bir ayağı çukurda şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Aşkın Bir Ayağı Çukurda şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Lu
Lutfiye Canacik, @lutfiyecanacik1
8.2.2016 22:11:39
İnsanlık vardır her kulda, bulmasını bilene.Saygilarimla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL