Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
evci0666
evci0666

MENÜ

Yorum

MENÜ

( 2 kişi )

2

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

925

Okunma

MENÜ

HEY GARSON........................................!
ÖNCE GÖZYAŞIM GİBİ SULU
BİR ÇORBA
YÜREĞİM GİBİ KIZARMIŞ
BİR DÖNER
DUYGULARIM GİBİ KARIŞIK
BİR SALATA
YILLAR GİBİ DAYANAN
BİR ŞARAP
SEVGİLİM GİBİ BEYAZ
BİR PEYNİR
KALBİM GİBİ YUMUŞAK
BİR KASE YOĞURT
VE ONSUZ GEÇEN GÜNLER İÇİN
ACI BİR KAHVE GETİR.

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Menü Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Menü şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
MENÜ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
evci0666
evci0666, @evci0666
26.2.2016 11:58:02
5 puan verdi
TEŞEKKÜRLER CAN
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
8.2.2016 21:56:18
5 puan verdi
Güzeldi............
Kalemin daim olsun
_____________________________Selamlar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL