Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
GünbatımıerkenBehçetBük
GünbatımıerkenBehçetBük

NEFES ALDIK BİR ÇAY İÇİMİ MAVİSİNDE SUYUN

Yorum

NEFES ALDIK BİR ÇAY İÇİMİ MAVİSİNDE SUYUN

( 1 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

753

Okunma

NEFES ALDIK BİR ÇAY İÇİMİ MAVİSİNDE SUYUN


Nefes aldık bir çay içimi mavisinde suyun
Aşk özlemle dolu denizin her karesinde
Sevenler kavuşsun dilerim en kısa zamanda
Mehtap uyanmasın sevdanın her nağmesinde

Mateme bürünür geceler sen yoksun diye
Yıldızlar iner birer birer. neden ağlıyorsun
Sevdam yüreğinde demlensin sevmek ne güzel
Neden hala benim sevdiğimi soruyorsun

Behçet Bük Güftem: 1256/31.1.2016

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Nefes aldık bir çay içimi mavisinde suyun Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Nefes aldık bir çay içimi mavisinde suyun şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
NEFES ALDIK BİR ÇAY İÇİMİ MAVİSİNDE SUYUN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL