Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Sevil. Önal.Dinler
Sevil. Önal.Dinler

BU GÜN DUYGULARIM YOK

Yorum

BU GÜN DUYGULARIM YOK

( 3 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

635

Okunma

BU GÜN DUYGULARIM YOK

BU GÜN DUYGULARIM YOK

Bu akşam düşüncelerim
karmaşa..!!
duygularıma izin vermiyor
buğulu siyahlar
kalemse sayfada ağlıyor
mısralar ölgün
hazin nağmeler
yayılıyor bedene bir..bir
gök yüzü ise karanlık
görünmüyor yıldızlar
gece yalnız kendince
karanfilli çayımın tadı yok
mavi bluzumda solmuş
ellerimse ses vermiyor
gözlerimse...
arkadaş olmuş boşlukla
düşünceler saklanıyor bulamıyorum
bilinmezlikler gemisindeyim
yolculuk nereye
rotası bozulmuş düşüncelerimle
29/01/2016
Sevil.Ö.Dinler..

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Bu gün duygularım yok Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bu gün duygularım yok şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BU GÜN DUYGULARIM YOK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL