Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
Ozan Mizani Taner Karataş
Ozan Mizani Taner Karataş

ÂLEM İÇİNDE

Yorum

ÂLEM İÇİNDE

( 1 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

919

Okunma

ÂLEM İÇİNDE

Kime can dediysem selam verdiysem
Fesatlık aradı selam içinde
Kimi öz canımdan önde gördüysem
Bin pişman eyledi âlem içinde

Değerine paha biçmedim diye
İnsan bilip ondan geçmedim diye
Kusurunu görüp açmadım diye
Şimdi böyle kaldım elem içinde

Saygıda her daim eyledim karar
Süzerek söyledim görmesin zarar
Oysaki her zaman hatamı arar
Kurdeşen misali kelam içinde

Bilmez ki Mizani doğrudan şaşmaz
Yalancının mumu geceyi aşmaz
Yanlış yapmak biz insana yaraşmaz
Sivrilir kalemim kalem içinde

Ozan Mizani (Taner Karataş) 27.01.2016

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Âlem içinde Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Âlem içinde şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÂLEM İÇİNDE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL