İnsanın çocuğu ile övünmesi kendisiyle övünmesi demektir. somerset maugham
Yusuf Gültekin
Yusuf Gültekin

BEN HER GECE SEN'İN İÇİN AĞLARIM...

Yorum

BEN HER GECE SEN'İN İÇİN AĞLARIM...

( 2 kişi )

4

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1591

Okunma

BEN HER GECE SEN'İN İÇİN AĞLARIM...

BEN HER GECE SEN'İN İÇİN AĞLARIM...

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Ben her gece sen'in için ağlarım... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ben her gece sen'in için ağlarım... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BEN HER GECE SEN'İN İÇİN AĞLARIM... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Yusuf Gültekin
Yusuf Gültekin, @yusufgultekin
8.2.2016 22:21:35
Ben yaşamadığım hiç bir şeyi şiirlerime yazmadım
İmdat TÜRKEL
İmdat TÜRKEL, @imdatturkel
24.1.2016 12:12:57
5 puan verdi
KALEMİN DAİM OLSUN HOCAM HARİKA OLMUŞ TEBRİKLER SAYGILAR ESEN KALIN
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL