Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Sevil. Önal.Dinler
Sevil. Önal.Dinler

YALNIZLIK

Yorum

YALNIZLIK

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

532

Okunma

YALNIZLIK

YALNIZLIK

Gözlerimin çenberinde
kaybolmuş yüreğim
söz geçmiyor duygularıma
öksüz geceme esir olmuş ellerim
duama ağlıyor / sesimdeki sessizliğim
ıhlamur gecemden
bir tek hatıram bile yok
seni senle yaşıyacak / anımda
gülümsemelerim itiraz ediyor
fırtınaya,yağmura
gelme..gelme düşlerime artık
hayallerimi bile kaldırdım
tavan arasına kendince yalnız
gözlerimden akmıyor yaş artık..!
kirpiklerse isyanda
sevgilerse siteme sığınmış
bense yalnızlığı sevmiş
kendimce ağlayan
duygulara merhaba
21/01/2016/Sevil.Ö.Dinler..

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yalnızlık Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yalnızlık şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YALNIZLIK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL