Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Ursus
Ursus

......................

Yorum

......................

( 1 kişi )

4

Yorum

0

Beğeni

1,0

Puan

1449

Okunma

......................

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

1.0

100% (1)

...................... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz ...................... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
...................... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
banu horoz
banu horoz, @banuhoroz
14.12.2008 15:42:53
şiir yazmak noktalar mıdır
vayyy be biz hiç bişi bilmiyomuşuz desenize
dinime küfreden müslüman olsa gibi oldu bi şimdi
şiirse bu bida yazmıcam
yazıkkkk
necva kıyak
necva kıyak, @necvakiyak
11.5.2008 20:55:02
şekilsiz ,sınıfsız , namlusuz,kansız, bombasız.............

yüreği namlu olan
kalemi hiç susmayan
şairlere selam...
Di
DilrubaNurayErenler, @dilrubanurayerenler
21.3.2008 12:27:38
Bulutlara dokunsak dostça
Fırtınalarımızla barışsak
Yağmurlarımızla beraber aksak toprağa
Namlunun ucuna papatya taksak
Keyfe keder tersyüz olsak Adem’e dönsek
Şekilsiz,sınıfsız solusak bir kez hayat akademisinde
Çocukluğumuzdan kalma mızıkamızı da alsak yanımıza
Çıksak namlusuz dağlara
İnsek sınırsız vadilere
Tüttürsek bir türkü :
“Orda bir köy var uzakta,
O köy bizim köyümüzdür,
Gitmesek de kalmasak da,
O köy bizim köyümüzdür”
v
Bir sırrı çözüyorum ama
Namlunun güneşi içimi yakıyor
****************************************
Ne kadae umutlu ne kadar insancıl istekler dile gelmiş dizelerinizde.Beğenerek okudum.Etkilendim.
Orada bir köy var uzakta ile .Rahmetli babacığımın öğretmenlik yıllarına döndüm.Yüreğinize sağlık.
KUTLUYORUM.
ŞİİR VE SEVGİYLE KALIN:
Etkili Yorum
BANU ULUDAĞ
BANU ULUDAĞ, @banuuludag
21.3.2008 11:42:21
Sorgu var şiirinizde.Hem evreni,insanla ilişkisini ve akabinde yaşamı ve insanı insan yapan değerleri sorgulamışsınız.
Yine bir umut var.Her ne kadar bunu siz istek babında yazsanızda arkasında ki koca bir umut.Bu umut ise güzel bir dünya için ,namludan çıkan papatya gibi safça anlatılmış.Ütopyalaşmış ama aslında çok basit ,insani istekler akmış,akmış gelmiş boğazında insanın birikmiş inmiyor aşağıya.
Haber dinlememeye çalıştığım ama az önce yine yakalandığım bu karanlık sabahta sıcak bir gülümseme kondurdu şiiriniz yüzüme.Tebrikler.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL