Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Kafkas Yurdu
Kafkas Yurdu

ŞÜKÜR MEVLAYA TÜRKOĞLU TÜRKÜM

Yorum

ŞÜKÜR MEVLAYA TÜRKOĞLU TÜRKÜM

( 3 kişi )

1

Yorum

3

Beğeni

4,7

Puan

1256

Okunma

ŞÜKÜR MEVLAYA TÜRKOĞLU TÜRKÜM

ŞÜKÜR MEVLAYA TÜRKOĞLU TÜRKÜM

Boynuna Takılmak İstenen O Tasmaları
Kır At Oğul Yere Sen Türk Oğlu Türksün
Göğsünü Kabart ta Başın Dik Yürü
Ezelden Ebede Yenilmez Güç sün

Düşmanın Öyle ki Yedi Düvel’de
Birleşip Vuramaz Sırtını Yere
Hepsi Toplansada Etmez Bir Zerre
Adın Dalgalanır Mavi Göklerde

Gurur Şeref Şanla Geçen Türklüğüm
Kan İle Destanlar Yazan Türklüğüm
İslamla Muzaffer Olan Türklüğüm
Övgüye Mazhar Yılmaz Türklüğüm

Vallahi Irkımla Gururlanırım
İslamın Feyziyle Ben Nurlanırım
Türklük Sevdasıyla Onurlanırım
Şükür Mevlaya Türk Oğlu Türküm
Turan TOKSÖZ 15.11.2015

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

67% (2)

4.0

33% (1)

Şükür mevlaya türkoğlu türküm Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Şükür mevlaya türkoğlu türküm şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ŞÜKÜR MEVLAYA TÜRKOĞLU TÜRKÜM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Yeganem
Yeganem, @yeganem
25.1.2016 11:47:41
5 puan verdi
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Allah yurdumuzu;milletimizi soydaşlarımızı din kardeşlerimizi korusun.Hainlere fırsat vermesin Rabbim anlamlıydı şiiriniz Selam ve dua ile.

© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL