Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Murat Demir
Murat Demir

Çekemiyorum

Yorum

Çekemiyorum

( 1 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

790

Okunma

Çekemiyorum



Dert küpüne dönen şu yüreğimden
Ne sözler vardır da sökemiyorum
Ezilip bukülen dilim ucundan
Sıraya dizipte dökemiyorum

Gözde var olsamda izde sakatım
Evetime rakip olmuş fakatım
Çareden bi haber gücüm takatım
Düştüğüm çukurdan çıkamıyorum

Kim olursa olsun karşıma çıkan
Hep beni buluyor yaptıkça yıkan
O kadar dert var ki canımı sıkan
Artık hiç kimseyi Çekemiyorum

Murat Demir

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Çekemiyorum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Çekemiyorum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Çekemiyorum şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL