Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Tahir Görenli
Tahir Görenli

SORARSAN DERİM

Yorum

SORARSAN DERİM

1

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

1069

Okunma

SORARSAN DERİM

SORARSAN DERİM

Sevgimi ararsan kalbine bir sor
Merhameti olan sevecek derim
Yüreğimi yaktın sevmek mi zor
Kanayan yaramı sararsan derim.

Gönül defterime yazdım ismini
Görende olur mu senin cismini
Yıllarca sakladım bilsen resmini
Arayan kalmadı sorarsan derim.

Seviyorum seni vallahi dersin
Yaradanım sana akıllar versin
Pişmanlığını, kim nerede bilsin
Ağlayan kalmadı sorarsan derim.

Zahirim sevgiyle doludur yürek
Boşa çekilir mi?sevgiye kürek
Kimse kalmayacak burada direk
Anlayan kalmadı sorarsan derim.

Tahir GÖRENLİ.17.01.2016

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sorarsan derim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sorarsan derim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SORARSAN DERİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Murat Çakır (şeker29)
Murat Çakır (şeker29), @muratcakir-seker29-
17.1.2016 22:06:19
güzel dizeleri yazan yüreği kutluyorum
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL