Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
refik pelvan
refik pelvan

Barış gibi.

Yorum

Barış gibi.

( 2 kişi )

2

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

856

Okunma

Barış gibi.


Kar yüklü gök yüzü.
Tüneller sokaklar köprüler geçitler,
yer altı geçitleri,hem zeminleri.
Suratını astığını sanma kara
siyah gördüklerin belki,
Kar yüklü gökyüzü şehri,
Evlerinin barakalarının apartmanlarının,
bacasından çıkan duman isleri.
Esecek bir sevgi rüzgarı götürür,
siler süpürür hepsini.
Aydınlıktan ışıktan anlaşılan o ki
Güneşte çıkmış saklı.
Hava ise yumuşacık.
Bulutlar gibi pamuk gibi.
Fakat;
Biraz sonra kaybolabilir yok olabilir.
Eğer Güneş uzun süre gösterirse yüzünü.
Eriyebilir.
Kar yüklü gökyüzü şehri.
Barış gibi...

-------içerimdekiler...

-----refik pelvan...

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Barış gibi. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Barış gibi. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Barış gibi. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
AZAP
AZAP, @azap
16.1.2016 20:33:34
5 puan verdi
anlam içerikli harika bir şiirdi dost kutlar sevgiler sunarım...
AZAP
AZAP, @azap
16.1.2016 20:33:32
5 puan verdi
anlam içerikli harika bir şiirdi dost kutlar sevgiler sunarım...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL