Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
zekeriya çapanoğlu
zekeriya çapanoğlu

İKİ ÇEŞİT KADIN VARDIR

Yorum

İKİ ÇEŞİT KADIN VARDIR

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

924

Okunma

İKİ ÇEŞİT KADIN VARDIR

(Kafası Çalışan Kadın--Çenesi Çalışan Kadın) nasıl olur açıklaması.

DÜNYA,DA İKİ ÇEŞİT KADIN VARDIR
(KAFASI ÇALIŞAN KADINLAR---ÇENESİ ÇALIŞAN KADINLAR)
Kafası Çalışan Kadın: Faydalarına göre anlatacak olursak Hayatı anlamla-rıyla yaşayan ve yaşatan kadın Dünya,ya hayat veren doğuran kadın, üreten ka-dın,Seven,sevilen,Özleyen,Özlenen,Gülen,Güldüren,Erkeğine ömür veren,Mutluluğa gönül veren Sevğiyi Aşk,ı bilen Sevdası uğruna ölen,Kaderine şükür eden,Evi,nin Hanımı olan,Her zaman doğruyu bilen,Eşi,nin gönül sultanı,Çocukları,nın Anne,si,Eğitici öğretmeni,Pazar Market,Alışveriş,Tertemiz ev karış karış,Yemek yapar lezzeti bal,Yüzünde açar pembe gül,Evde geçimi sağlayan,Ekenomiden anlayan, Ele avuca sığmayan,Çalışmaktan hiç bıkmayan,Muhabbetiyle sıkmayan,Başka gözlere bakmayan,Olumlu hayaller kuran,Geçmişinden feyiz alan,Geleceğe ortak olan,Meleklerden daha melek,Hayatların eş anlamı,Ömrümün yaşam kaynagı,(Kafası Çalışan Kadın,dır.)
Çenesi Çalışan Kadın: Boş boşuna çene çalan,Hayatı hep riya yalan,Çok zaman yalınız kalan İşi gücü sarpa saran,Abdestsiz namaza duran,Hayat,a yapmacık gülen,Sevilmeyen özlenmeyen,Sorulmayan izlenmeyen,Yaptıkları gizlenmeyen,Hep uykucu miskin olan,Hayatına küskün olan,Pislik içinde boğulan,Misafir gelince dağılan,İnekler gibi sağılan,Ezilen üzülen sövülen dövü-len,Birçok mazereti olan,Dili çatal sarı yılan,Boş ağlayıp boş,a gülen,Salak manyak deli olan Başkasında öyle bilen,Hatır yıkıp gönül kıran,İyiliği kötüleyen,Kötülüğü örnek alan,Mutluluğa nifak sokan,Teni ruhu kirli kokan,İnsan,ın ömür törpüsü,Hemi şeytan hem kör pisi,Böyle olanın hepisi (Çenesi Çalışan Kadın.) 15.01.2016
Zekeriya ÇAPANOĞLU

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
İki çeşit kadın vardır Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İki çeşit kadın vardır şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İKİ ÇEŞİT KADIN VARDIR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL