Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
Erkan İlter
Erkan İlter

Fani

Yorum

Fani

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

779

Okunma

Fani

DİYORDUM YA
HER FIRSATTA,
SENDE BİR GÜN
GİDECEKSİN.
BURALARDAN
HERKES GİBİ

ÇOK HATIRA
GÖMECEKSİN
OKYANUSTA
BATIK GİBİ

İLK ZAMANLAR
SORACAKLAR
SANKİ BURDA
VARMIŞ GİBİ

AKILLARDAN
DÜŞECEKSİN.
GÖKYÜZÜNDEN
KAYAR GİBİ

SORMA GİTSİN
NEDENİNİ
YAPTIKLARIN
NERDE HANİ

KİMLER GELDİ
KİMLER GEÇTİ
BU DÜNYADAN
ERKAN GİBİ.

Erkan İLTER

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Fani Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Fani şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Fani şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
5.1.2016 02:29:00
Beğeni:
1
Okunma:
779
Yorum:
0
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL