Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
ezgi uzun
ezgi uzun

Karlı Bir Ocak Ayı

Yorum

Karlı Bir Ocak Ayı

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

1,0

Puan

707

Okunma

Karlı Bir Ocak Ayı

Ocak ayının biriydi
Kar yağıyordu dışarda
Çocukların gülümsemesiyle uyandım
Perdeyi araladım dışarı baktım

Kar yağıyordu dışarda
Etraf bembeyaz olmuştu
Masal gibiydi heryer
Örtmüş dört bir yanı kar

Az ötede oynayan çocuklar gördüm
Kardan adam,kardan kadın yapmışlar
Neşelerine neşe katmışlar
Mutluluktan havaya uçmuşlar

Yol ayrımında kayan 2 çocuk gördüm
Birinin elinde naylon poşet
Diğerinin elinde bir naylon leğen
Yüzlerinde ise sevinç

Kayıyorlar gülümsemelerini duyuyorum
Küçüklüğüm geliyor aklıma
Ellerimdeki naylon poşetler
Benimde kaydığım yollar

Anılar güzeldir
Geriye baktığında güzel anıların olması
Dostlukların paylaşılması
Bir naylon poşet bir leğenin verdiği mutluluk gibi








Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

1.0

100% (1)

Karlı bir ocak ayı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Karlı bir ocak ayı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Karlı Bir Ocak Ayı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL