Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
halil ilhan
halil ilhan

sevdigimi kimseye söylemedim

Yorum

sevdigimi kimseye söylemedim

0

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

655

Okunma

sevdigimi kimseye söylemedim

söyleme bilmesinler senii çokk sevdigimi
yarınlar bizim olacak demezsın iyimi
eller anlamasın diye gizledik aşkımızı
bahar gelsın diyee hep dizledik karları
eller kıskanıpta bizi nazarlamasın
.
sessızdı ırmaklar bak nasıl çaglar olduu
kırıktı ümitler nasıl neşeyle dolduu
gönlüm sevmeyı bilmezdi bak esirin oldu
kimselere söylemedım seni sevdigımi
.
yuvamda her şey tamamdı
bir tek sen eksiktin
şimdi sende geldın
ferah buldu yüregim
.
şimdi seni sevdigimi
dünyaya haykıracagım
bütün canlı cansızla
herşey le paylaşacagım
sana sıkı sıkı sarılıp
mutluluktan aglayacagım

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sevdigimi kimseye söylemedim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevdigimi kimseye söylemedim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
sevdigimi kimseye söylemedim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL