Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
davut tunçbilek
davut tunçbilek

ADIM ÇOCUK

Yorum

ADIM ÇOCUK

0

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

791

Okunma

ADIM ÇOCUK

ADIM ÇOCUK
Merhaba amcalalar var mı bileniniz adımı
Ben Paul’um, Maria, Yunus, İshak bilem ne
Bir tek adım var
O da çocuk

Yaşamaktayım dünyanın bir köşesinde
Sizin olsun yatlarınız, katlarınız, uçaklarınız
Dolarlar, eurolar, liralar
Hepsi sizin olsun
Akıtıyorsunuz kanımı oluk oluk.

İhtiyacım sadece ekmek
Çıkın aradan tabiat ana
Ekmeğimi verir bana.
Silahlar sizin olsun
Bize kalsın uçurtmalar.
Davut Tunçbilek/ Elmadağ

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Adım çocuk Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Adım çocuk şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ADIM ÇOCUK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL