Hayat cok Zor be Usta Mutlu olsan olmuyor Mutsuz olsan olmuyor Haykirsan olmuyor Ne Yapsam olmuyor i$te Inanki bende $a$irdim senin Elinden Hayat
~ YaraliYürek ~
Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Hayat cok Zor be Usta Mutlu olsan olmuyor Mutsuz olsan olmuyor Haykirsan olmuyor Ne Yapsam olmuyor i$te Inanki bende $a$irdim senin Elinden Hayat
.......Yaşamın bize dayattıkları kısacık bir şiirle ancak bu kadar ustaca anlatılabilirdi. Usta kalem sahibini kutluyor, selam ile saygılarımı bırakıyorum.
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.