Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
Buse Taşcı
Buse Taşcı

Sarı.

Yorum

Sarı.

( 4 kişi )

2

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

1193

Okunma

Sarı.

Sarı.

Güneşin alevlendiği vakit.
Sarı da yakıyor bedeni.
Kırmızı olmasına gerek yok.
Sarı da kurutuyor bedeni.

Saçları da sarıydı.
Beni yakan da o oldu.
Bir hışımla savurması.
Her halde gençliğimin sonu oldu.

Sonbahar da yapraklar da sarı olur.
Yeşili öteleyip gerçeği çarpmak için.
Baharın neşesi de böyle soğur.
Yakarsın,yıkarsın niçin ?

Bunca yaprak gördüm kopmuş dalından.
Bunca saç gördüm böylesi yok.
Sarı olması alıkoymuş yolundan.
Saçların da yapraklar gibi çok.

Ve viran.

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Sarı. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sarı. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sarı. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
kevir
kevir, @kevir
27.12.2015 10:10:40
Anlamlı dizelerdi
Kutlarım
Nejla Ekşioğlu
Nejla Ekşioğlu, @denizumut
26.12.2015 14:41:52
5 puan verdi
çok beğendim
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL