Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
halil ilhan
halil ilhan

aşk ateş olup düştümü yüregine

Yorum

aşk ateş olup düştümü yüregine

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

655

Okunma

aşk ateş olup düştümü yüregine

)aşk ateş olup düştümü bir kere yüregine
unutulmuyor duruyor kalbinin bir köşesinde
istemiyorum deyip kandırıryor olsan kendini bile
düştümü kalbine aşk terk etmiyor işte

kemirir içini fındık kurdu gibi içten içe
inkar etsende sende seviyorsundur işte
yüreginde umutlar başladı yine hayatı başladın sevmeye
şimdi aşk denizinde kulaç atıyorsun en derinliklerinde

çobanım dedim bir nefes gibi kabul ettin sen beni
bütün tutugum dallar kırılmıştı sen tutun ellerimi
bir ödüldün belki sen bana ama biraz gecikmeli
yat artık dizime seveyım saçlarının tek tek telıni

berrak nehirler gibi yüregime akıyorsun
sana her dokunuşumda kalbimi hoplatıyorsun
karanlik geceler bitti güneş gibi doguyorsun
seni öyle çok seviyorum kii seninde sevdigin yetıyor bana

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Aşk ateş olup düştümü yüregine Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşk ateş olup düştümü yüregine şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
aşk ateş olup düştümü yüregine şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL