Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Bünyamin Batmaz
Bünyamin Batmaz

GÖRMEDİM

Yorum

GÖRMEDİM

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

577

Okunma

GÖRMEDİM

Beyhude geçer bu ömrüm
Vefalı bir yar görmedim
Yandı ateşinde gönlüm
Sevgi dolu gün görmedim

Bir ümittir sever diye
Sabreyledim senelerce
Ağladığım gecelerde
Gözüm silen el görmedim

Belki bu gün belki yarın
Öleceğiz herşey yarım
Aşk elinden yoktur karım
Hakk için seven görmedim

Huylu huysuz muyum bilmem
Güzel deyip gönül vermem
Çirkinlerden yüz çevirmem
Gönül seven yüz görmedim

Der Bünyamin gönül bağım
Talan oldu çoktur ahım
Çabuk geçti gençlik çağım
Halim soran dost görmedim

Bünyamin Batmaz

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Görmedim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Görmedim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GÖRMEDİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL