Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Murat Demir
Murat Demir

Öylemi

Yorum

Öylemi

( 1 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

573

Okunma

Öylemi



Yanan kalbe kor kar misali dolmuşsam
Gül bağında goncaya dal olmuşsam
Bir dost için sararmışsam solmuşsam
Ben kötüyüm ben fenayım öylemi

Yüreğimde tavlandıkça semahım
Aşk içinde allandıkça şu mahım
El malına yoktur diye tamahım
Ben beterim ben yamanım öylemi

Taviz vermem ne sağım ne solumdan
İblis tutup asılsa da kolumdan
Ölsem bile ayrılmazken yolumdan
Ben illetim ben külfetim öylemi


Murat Demir

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Öylemi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Öylemi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Öylemi şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
suzan çelik
suzan çelik, @suzancelik
21.12.2015 16:52:21
5 puan verdi
Değerli kardeşim.Çok güzel bir şiirdi.İnsan olmanın güzelliğini,Allah'a kulluk yapmanın faziletini ve erdemini ne kadar güzel anlatmışsın.
Allah kitabımızda derki:Herkes yaptığını yaşamadan ölmez.Yani birine yaptığın kötülüğün aynısını yapanda çekecektir diyor.Bu dünya gelip geçici fani dünya.Gururlanmak ,kibirlenmek niye.?Herkes aynı Allah'ın kulu değil mi?,Hepimiz topraktan yaratıldık,yine toprağa dönecek değil miyiz?
Değerli kardeşim. şiiriniz çok güzel ve çok anlamlıydı.kutlarım.puanım tam.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL