Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
keremkorkut
keremkorkut

Yemek yaparim sana ;

Yorum

Yemek yaparim sana ;

( 1 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1368

Okunma

Yemek yaparim sana ;

Sultanım,Gönülçelenim.
İlkbaharım,Çitlenbiğim,
Benim nazlı yarim..

Fallar beni söyler Sen gel sev diye
Yollar bana çıkar, gerçek sevgiye
Eller sana açar, muhtaç ilgiye
güller sen kokar, gönüle hediye
kollar sana açık,gel sen sar diye
kullar seni konuşur,bir gülnigar diye
Dallar boynun eğdi,hasret var diye
Seller sen olur akar,yürek har diye
Teller sevda söyler,kalb aşikar diye
Diller duaya durdu,, aşk ahuzar diye
Ne durursun güzel yar,im al bohça.ni gel bana
Bu kalp sen,le doldu taştı döndü artık ummana
kollarıma yatırıp ninni söylerim,şiir,de okurum zevkle
Aşk miğdenden geçiyorsa , yemek,te yaparım ,
Yersin afiyetle ..

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Yemek yaparim sana ; Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yemek yaparim sana ; şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yemek yaparim sana ; şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL