Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
İLK VE SON
İLK VE SON

BENİ KAYBETTİN

Yorum

BENİ KAYBETTİN

( 7 kişi )

4

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

610

Okunma

BENİ KAYBETTİN

KAÇ DEFA GELECEK, BUNLAR BAŞIMA ?
SONUN DA, SEBEPSİZ BIRAKIP GİTTİN
ALDIRMA, NE OLUR, AKAN YAŞIMA
TEBRİKLER SEVDİĞİM, BENİ KAYBETTİN

MADEM Kİ, BİLEREK NEFSİNE UYDUN
SORUNLAR EDECEK, NEYİ Mİ DUYDUN ?
KAHREDİP, ÜZECEK, BENİ Mİ BULDUN ?
TEBRİKLER SEVDİĞİM, BENİ KAYBETTİN

ÇÖKSE DE GÖNLÜME, DERT BULUTLARIM
YIKILMIŞ OLSA DA, TÜM UMUTLARIM
NİHAYET,BAŞARDIN, SENİ KUTLARIM
TEBRİKLER SEVDİĞİM, BENİ KAYBETTİN

MADEM Kİ, BİLEREK NEFSİNE UYDUN
SORUNLAR EDECEK, NEYİ Mİ DUYDUN ?
KAHREDİP, ÜZECEK, BENİ Mİ BULDUN ?
TEBRİKLER SEVDİĞİM, BENİ KAYBETTİN

...İLK VE SON..

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (7)

5.0

100% (7)

Beni kaybettin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Beni kaybettin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BENİ KAYBETTİN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
GÜLDAMLASI**
GÜLDAMLASI**, @guldamlasi
18.12.2015 10:06:04
TEBRİKLER DİZELERE....KALEMİNİZ HEP ÇAĞLASIN..
suzan çelik
suzan çelik, @suzancelik
18.12.2015 06:55:20
5 puan verdi
Değerli kardeşim.harika bir şiirdi emeğinize ,yüreğinize sağlık.
Nerede "kıskançlık" ve "bencillik" varsa, orada karışıklık ve her türlü kötülük vardır. Oysa, sevgi ve aşk öyle güçlüdür ki, bencilliği yok eder, şiddeti ve kabalığı giderir, insanları daha "duygusal", daha "sorumlu" yapar.
sevgi ve aşk, her şeyi değiştiren, dünyayı güzelleştiren bir duygudur. Bencil insan en yakınlarına bile "zarar" verirken, sevgi ve aşk dolu yürekler dünyayı yaşanılır kılar.Değerli kardeşim, şiiriniz çok güzel ve çok anlamlıydı.kutlarım.puanım tam.Selamlar.

:Şükran Güneri:
:Şükran Güneri:, @sukran-guneri
17.12.2015 21:46:35
5 puan verdi
Haz aldım okurken kutluyorum...Selam ve dua ile kalın sağlıcakla...
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
17.12.2015 21:16:10
5 puan verdi
Sayfanı ve şiirlerini seviyorum usta
Kalemin susmasın
_____________________Saygılar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL