Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
zakir
zakir

Ada Çayı

Yorum

Ada Çayı

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1211

Okunma

Ada Çayı

Çok ada, yarım ada gördüm.
Hayallerim de yarım kaldı çoğu kez;
Lâkin niçin sana ada çayı derler,
Çözdüğüm söylenemez.

Bildiğim, üşüttüğümde, grip olduğumda,
Bir fincan tüketmek senden,
Nefes almamı kolaylaştırır,
Sıkıntılarım hafifler, uzaklaşır bedenden.

Değince suya altın sarısına çevirirsin.
Gören gözlere renginle şifa verirsin.
Bilmiyorum adadan mı dağdan mı gelirsin.
Nereden gelirsen gel.
Naçizane tarafımdan sevilirsin.
Ankara, 15.01.2008 İbrahim KİLİK

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ada çayı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ada çayı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ada Çayı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL