Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Bünyamin Batmaz
Bünyamin Batmaz

NASIL VARIRSIN?

Yorum

NASIL VARIRSIN?

( 2 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

878

Okunma

NASIL VARIRSIN?

Hakk diye ey dostum hak yenilir mi
O yüzle divana nasıl varırsın
Öksüz ve yetimden yüz çevrilir mi
O yüzle divana nasıl varırsın

Yedi kat yer üstü sema altında
Yaşar Ademoğlu der kitabında
Görmez misin gafil delil meydanda
O yüzle divana nasıl varırsın

Haramı helale eyleme katık
Hakk’ı inkar edip gel olma sapık
Niçin yüzün eğri kaşların çatık
O yüzle divana nasıl varırsın

İnkarcılar sarmış dört bir yanını
Yok etmişler cümle bütün varını
Son nefes gelmeden kurtar canını
O yüzle divana nasıl varırsın

Der Bünyamin yakın olurmuş ırak
Sever isen Hakk’ı kalmazsın kurak
Benlik kimliğini geride bırak
O yüzle divana nasıl varırsın

Bünyamin Batmaz

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Nasıl varırsın? Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Nasıl varırsın? şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
NASIL VARIRSIN? şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL