Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
halil ilhan
halil ilhan

aşk böyle olmaz

Yorum

aşk böyle olmaz

( 1 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

724

Okunma

aşk böyle olmaz

aşk böyle olmaz
..................................
ansızın aklıma giriyorsun
beni bana bırak diyorsun
çok yalnış düşünüyorsun
benle alaymı ediyorsun
yemin ederim senınle yaşanmaz
.
yıllardır bir gül gibi baktım
sense beni kalpten yaktınn
ne cabuk aşk seni sıktı
benim hayalimden çıktın
aş dedıgın böyle olmaz
yemın ederım senınle yaşanmaz
.
yaşadıgımız onca güzel güne
beddua ediyormuşsun bana
benmi git dedimki sana
aşk dedıgın böyle olmaz
yemınle adın bile anılmaz
.
imalıdır belki sözlerim
karanlık olsada gecelerim
sana mutluluklar dilerim
artık benii üzme derim
H.ilhan...16 kasım 2015.

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Aşk böyle olmaz Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşk böyle olmaz şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
aşk böyle olmaz şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL