Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
bahsivedilenci
bahsivedilenci

KAÇIRMA GÖZLERİNİ

Yorum

KAÇIRMA GÖZLERİNİ

( 2 kişi )

1

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

614

Okunma

KAÇIRMA GÖZLERİNİ

Hadi herşeyi sildin, unuttun belki beni
Kaçırma gözlerini, yalan nedir bilmeyen.
Yüzüme bak da söyle, haykır sevmediğini.
Kaçırma gözlerini, yalan nedir bilmeyen.

Sanma ki üzülürüm, pişman olurum sanma.
Adın zikir dilimde, sen istersen hiç anma
De ki oyun oynadım, söyle hadi utanma.
Kaçırma gözlerini, yalan nedir bilmeyen.

Avucumun içinde, titriyordu ellerin,
Sen ürkek güvercinim, en güzeli güllerin
Hıçkırarak söylese, ayrılığı dillerin.
Kaçırma gözlerini, yalan nedir bilmeyen.


DİLENCİ

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Kaçırma gözlerini Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kaçırma gözlerini şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KAÇIRMA GÖZLERİNİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
muhacir bozkurt
muhacir bozkurt, @muhacirbozkurt
26.1.2016 09:04:14
5 puan verdi
Hakikati yalnızca gözler haykırır...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL