Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
halil ilhan
halil ilhan

şansını bir daha dene

Yorum

şansını bir daha dene

( 1 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

681

Okunma

şansını bir daha dene

ne sevgiler var gönlümüzde
yaşadıkça ömrümüzde
olmadıysa yaşamana bak
şansını bir daha dene
.
sen gidiyor o kacıyorsa
sakın boş yere yorulma
bekle oldugun yerde
dönecektır bir gün
o şans sana
.
bilmiyorsan gidecegin yolu
hele sevmıyorsa oda seni
degerini bil yorma gönlü
kalbin yanar dolar acı
.
bir gün çıkacaktır sevecegin biri
mutlu edecektir yorgun yüregini
elbet gelecektir bahar
yeşerecektir kuruyan dallar
şakıyacaktır bütün kuşlar
halil.ilhan...8.aralık..2015

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Şansını bir daha dene Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Şansını bir daha dene şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
şansını bir daha dene şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL