Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Hüseyin  TORUN
Hüseyin TORUN

Bir Günah İşledim

Yorum

Bir Günah İşledim

( 1 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

909

Okunma

Bir Günah İşledim

BİR GÜNAH İŞLEDİM

Bir günah işledim ben bu gece
Terkettim seni, gittim kendimce
Ne sesin vardi, ne kokun yanimda
Hapsettim kendimi, mahkumum bu gece

Bir günah işledim sessizce bu gece
Unuttum seni, unuttum ben kendimi
Ne hayalin var karşimda, ne gözlerin
Mezara gömdüm, sensiz ben kendimi

Bir günah işledim, kapattim kalbimi
Atmadi bu gece, duymadim sesini
Almadim nefesini, görmedim seni
Bir adim öteye biraktim ben seni

Bir günah işledim, kapattim gözlerimi
Ne kokun var artik, ne duydum sesini
Bağladim kendimi, durdurdum dizlerimi
Bir günaha kurban ettim ben kendimi...

( Hüseyin TORUN 06.12.2015 )

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Bir günah işledim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir günah işledim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bir Günah İşledim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL