Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
ahmet cüneyt tuna
ahmet cüneyt tuna

İSYANIM AŞKA

Yorum

İSYANIM AŞKA

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

944

Okunma

İSYANIM AŞKA

Ne olursan ol dedim
Kim olursan ol
İçimde büyüttüm
Beynimde evet neden olmasın dedim
Kalbimi sana açtım
Yaralı bir yürek bıraktın geride
Darp edilmiş bir beden
Bir damla yaş oldun
Ve düştün gözümden
Çirkinligin tam ortasına
Kirliydi herşey
Herşeyin içindeki sen gibi
Çöp toplayan çocukların elleri
Daha temizdi senin yüreginden
Bir damla yaş oldun
Düştün gözümden
Şair degilim yazmıyorum
Kendimle konuşuyorum
İçimden gecenleri
Hakaret sanma kendine
Küfürler bana
İnadına sevdim noktasız virgülsüz
İsyanım aşka
A.C.TUNA

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

İsyanım aşka Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İsyanım aşka şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İSYANIM AŞKA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL