Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
orhanaltinbasak
orhanaltinbasak

VERDİĞİN HER AZABI

Yorum

VERDİĞİN HER AZABI

2

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

546

Okunma

VERDİĞİN HER AZABI





VERDİĞİN HER AZABI,SENDEN ÖDÜL SAYARIM
CEVRİNLE İNLEMEKTEN,BAŞKA BİR ZEVK DUYARIM
SERZENİŞ ETMEK DAHİ,GEÇMEZ BİR AN AKLIMDAN
HATAYI SEN DE DEĞİL,HEP KENDİM DE ARARIM

Orhan Alrınbaşak

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Verdiğin her azabı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Verdiğin her azabı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
VERDİĞİN HER AZABI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
orhanaltinbasak
orhanaltinbasak, @orhanaltinbasak
21.11.2015 19:57:01
Sayın Turgut ! Bu şiirim şarkı sözü olarak yazdığım bir şiirdi.
Klasik Türk musikisine uygun olmasına dikkat ediyorum.
Saygılarımla.
Mehmet Turgut
Mehmet Turgut, @mehmetturgut
21.11.2015 13:12:10
Devam etseydin keşke
Çok güzel olmuş
Yüreğinin sesi daim olsun
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL