Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Oğuzhan Yarışcı

Anlamadım

Yorum

Anlamadım

( 1 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

571

Okunma

Anlamadım

Bir doğmuşum bin ölmüşüm
Anlamadım dünya nedir
Kâh ağlamış kâh gülmüşüm
Anlamadım dünya nedir

Farklı farklı dört bucağı
Ya diken ya yar kucağı
Vereceği, alacağı
Anlamadım dünya nedir

Beyazı var siyahı var
Gecesi var sabahı var
Sevabı var günahı var
Anlamadım dünya nedir

Barışmışlar, savaşmışlar
Zenginliğe yarışmışlar
Hudut hudut bölüşmüşler
Anlamadım dünya nedir

Aşkı ayrı, kini ayrı
Bugün, yarın, dünü ayrı
Başı ayrı, sonu ayrı
Anlamadım dünya nedir

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Anlamadım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Anlamadım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Anlamadım şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL