Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
serdal şahiner - alanya
serdal şahiner - alanya

Belliki

Yorum

Belliki

1

Yorum

4

Beğeni

0,0

Puan

861

Okunma

Belliki

O güçüp gidenler yokmu
Sizi karanlıklaştıran
Korkutan çökerten
Ölümü özleten.
Şehirlerde yalnızlaşan
Islaklaşan yoksunlugunda
İşçi çocuklarının sıcaklıgı
Ve çekip gidenler
Bir toprak tümekliginde biçare
Bakıp bakıpta konuşamadıgın
Isıtıp kuzunede ekmegi
Bölüşmek tüm açlıklarına ülkemin
İnançlaşmak tanışmak yüregindeki tanrıyla
Birde ıslaklaşır toprak
Kuru yolculuklarında ömrün
aramak yetmez göçerleri
yürümek var izlerinde
bir kasım dönencesinde
ekmek topraga hücrelerini
belliki görüşmek lazım ölümle.


Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Belliki Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Belliki şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Belliki şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
hidayet dal
hidayet dal, @hidayetdal
17.11.2015 19:02:12
Yüzleşmek öyle gerekli ki farkında olamadıklarımızla... Teşekkür ederim.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL