Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
hamdi fatih
hamdi fatih

GİTME DESEYDİN

Yorum

GİTME DESEYDİN

( 3 kişi )

1

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

1126

Okunma

GİTME DESEYDİN

Seni gördüm
dünyama cemre düştü
beli kırıldı hüznün
nefesim buldu ritmini
canlandı gök yüzüm

seni sevdim
Cemre suya düştü
ılık ılık kan basıncım
çaldı tüm davulcular
zurnaların tiz sesleriyle
seni andım
duymadın ceylan gözlüm

sevilmekti adım
Cemre toprağa düştü
elvan elvan çiçekler
mis kokulu mektuplar
en taze duygularım
ulaşmadı bahar gözlüm

mahzun kelimeler
şimdi zuhur vakti güneş
kaynıyor yüreğim beynim
dönüp dönüp bakıyorum
bir merhamet, bir sevgi şiirinde
bana , GİTME deseydin
15-11-2015 H/F

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Gitme deseydin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gitme deseydin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GİTME DESEYDİN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Erkan ÇELİK
Erkan ÇELİK, @erkancelik
16.11.2015 13:51:31
Kaleminizin yüreğine sağlık, Selam ve dua ile...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL