Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
arman nazli
arman nazli

Teninle sohbete dalıyorum

Yorum

Teninle sohbete dalıyorum

( 1 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

736

Okunma

Teninle sohbete dalıyorum

Teninle sohbete dalıyorum

Yüreğim
Sana dokunmak istediğinde
Teninle sohbete dalıyorum
Heyecandan elim tutuluyor

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Teninle sohbete dalıyorum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Teninle sohbete dalıyorum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Teninle sohbete dalıyorum şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
hasan 6666
hasan 6666, @hasan6666
14.11.2015 12:51:10
5 puan verdi
teninle ve seninle sohbet en tatlısıdır zaten ...içindeki seni özlemek kadar daha doğal ne olabilirki...içindeki seni sevmek kadar en güzel ne olabilir...yüreğine sağlıkk
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL