Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Hüseyin  TORUN
Hüseyin TORUN

Gidiyorum artik

Yorum

Gidiyorum artik

0

Yorum

3

Beğeni

0,0

Puan

860

Okunma

Gidiyorum artik

GİDİYORUM ARTIK

Gidiyorum artık
Hüzünlü gözlerimi kapatarak
Kırık kalp parçalarimi toplayarak
Karanlık ufuklara doğru gidiyorum

Gidiyorum artık
Sana ait hiç bir şey almayarak
Sana ait en güzel anılarimi
Tek tek avuçlarimdan dökerek

Gidiyorum artık
Göz yaşlarimi damla damla toplayarak
Gönlümü dinleye dinleye
Hıçkırıklarımı saklayarak, gidiyorum

Gidiyorum artik
Sana yazdiğim cümleri dökerek
Harf harf adini kalbimden silerek
Şiirlerimi öksuz bırakarak, gidiyorum

Gidiyorum artik
Sensiz yaşamayi cehennem bilerek
Yalnızlığı sirtima yükleyerek
Gidiyorum artik, sessizce yürüyerek...

( Hüseyin TORUN 10.11.2015 )

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Gidiyorum artik Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gidiyorum artik şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gidiyorum artik şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL