Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Bülent Güler
Bülent Güler

Bir Martı Vurulur

Yorum

Bir Martı Vurulur

( 2 kişi )

1

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

944

Okunma

Bir Martı Vurulur

sandallar açılır her sabah bu sulardan
onlarla beraber açılır benim de
ufka doğru hayallerim
gün henüz ışımadan
birden aklıma gelir
aramızdaki engin deniz
burulur işte o zaman yüreğim
fikrimde bir martı vurulur
iki kanadının tam ortasından
çığlığı tüm sabahı kaplar
ve sulara kapılır düşlerim
kaybolur gider dalgaların arasından...

Bülent Güler

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Bir martı vurulur Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir martı vurulur şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bir Martı Vurulur şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
AYŞEN DAŞKIN
AYŞEN DAŞKIN, @sahraavurgun
7.11.2015 21:25:23
5 puan verdi
Yureginize kaleminize emeğinize saglik değerli dost kalem saygilarimla selam dua ile kalin
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL