Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
Salih Erdem
Salih Erdem

ZİHNİYET

Yorum

ZİHNİYET

5

Yorum

6

Beğeni

0,0

Puan

1721

Okunma

ZİHNİYET

ZİHNİYET

Dün millete sövenler bugün övgü düzüyor;
Dün övgü düzenlerse bugün sövüyorsa dur!
Dur da birazcık düşün… Milleti kim üzüyor?
Hiçbirini unutma senin meselen budur!

07 11 2015
Salih ERDEM

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Zihniyet Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Zihniyet şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ZİHNİYET şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Mehmet DEMİR
Mehmet DEMİR, @mehmetdemir1
8.11.2015 21:42:23
tebrik ediyorum gönlünüze sağlık...saygılarımla.
Muzaffer Yavuz
Muzaffer Yavuz, @muzafferyavuz
7.11.2015 20:09:47
Anlamlı bir dörtlük Salih hocam,yüreğine sağlık,selamlar.
Kederli
Kederli, @kederli
7.11.2015 17:49:50
Haklı söze ne denir ki; hak vermektane başka..
Kutlarım bu gerçekçi şiiri ve yazanı.
Saygılar
Hasan Özaydın
Hasan Özaydın, @hasanozayd305n
7.11.2015 12:42:44
Yine de ümitli görünür gelecek,tebrik ederim saygılarımla.
hüzün şairi
hüzün şairi, @huzunsairi7
7.11.2015 12:27:36
Deniz çağın balık hafızalı insanları oldukça daha çokkkkkkk düşünme eylemine ihtiyaç olacak hocam.

Milli ve manevi değerlerimizden ne çok şey götürüldü. Milli şuur köreltiliyor okullarda. Ve en kötüsü de cumhuriyet kaldırılma girişimleri tam gaz devam ediyor. Buna rağmen ise d/önekler aslından kopup gittiklerini görmekten aciz maalesef.

Allah sonumuzu hayretsin ve mazlumun ahını yerde koyup, şehitlerimize yüzümüzü kara çıkartmalarına izin vermesin inşallah. Amin.

Tebrik ve her daim saygımla duyarlı yüreğiniz var olsun.

© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL