Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Hüsnü Sönmezer
Hüsnü Sönmezer

KAL BENDE

Yorum

KAL BENDE

( 1 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1331

Okunma

KAL BENDE

KAL BENDE



====KAL BENDE====

Sen hep içimdesin her an benimle
Bir yerde bırakıp gidemem seni
Sende al sar beni sar özleminle
Öylece kal bende kal hep benimle

Hasret çeker durur yüreğim her gün
O yürek senindir hepsi büsbütün
Sen yoksan gönlümde olmaz hiç düğün
Kal ne olur bende kal hep benimle

Senden başkasını hiç görmez gözüm
Çok güzelde olsa çevrilmez yüzüm
Seviyorum seni budur son sözüm
Sen hep kal içimde kal hep benimle

…..Hüsnü Sönmezer 21.kasım.2014

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Kal bende Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kal bende şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KAL BENDE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL