Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
tahir yıldız
tahir yıldız

Sende yaşıyorum en güzel duyguları

Yorum

Sende yaşıyorum en güzel duyguları

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

794

Okunma

Sende yaşıyorum en güzel duyguları

Masum yüzündeki gülümseyişini gördükçe
Tarifi imkansız bir duyguya kapılıyorum
Raks ediyor gözlerinin ışıltısı
Perdeleri açıp aydınlatıyor dünyanın karanlık yüzünü
Sahipsiz duygularıma vatan oluyorsun
Sende yaşıyorum en güzel duyguları
Soğuk iklimlerde iliklerime kadar sıcaklığını yaşıyorum
Seninle geçiremediğim bütün anlara hayıflanıyorum
Geceye dalıyorum
Aşk diyarında seni dinliyorum
Bütün solan güller gibi duygularım açılıyor sesinle
İşte o zaman yaşamaya başlıyorum

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sende yaşıyorum en güzel duyguları Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sende yaşıyorum en güzel duyguları şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sende yaşıyorum en güzel duyguları şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL