Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
MEHMET ALİ YURTIŞIĞI
MEHMET ALİ YURTIŞIĞI

DİREN SEVDAM

Yorum

DİREN SEVDAM

( 2 kişi )

2

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

680

Okunma

DİREN SEVDAM

Gözler karanlıkta diren Sevdam
Sözler pusmuştur ne olur diren
Giden anlatmışlar yaraları
Masal olacaksın diren Sevdam

Belki de dönmeyecek bir daha
Aşkı vurulmuş ne olur diren
Ölenler ah etmiş kalanlara
Beddua olmuş sen diren Sevdam

Soyle kalbim soyle diren sevdam
Dinle kalbim dinle diren Sevdam

08102015MEHMET ALİ YURTIŞİĞI

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Diren sevdam Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Diren sevdam şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DİREN SEVDAM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
MEHMET ALİ YURTIŞIĞI
MEHMET ALİ YURTIŞIĞI, @malidolfin
10.10.2015 08:14:01
direniyorum masal olacak sevdam! teşekkürler!
Meleksultan
Meleksultan, @meleksultan
10.10.2015 01:08:14
5 puan verdi
Diren üstadım diren. kutluyorum. selam ve saygılarımla.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL