Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
orhanaltinbasak
orhanaltinbasak

CEFASI HEP BANADIR

Yorum

CEFASI HEP BANADIR

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

491

Okunma

CEFASI HEP BANADIR





MANALI GÜZEL GÖZLERİNİN,RENGİ ELADIR
RUHA AKAN BAKIŞLARI,HER DERDE DEVADIR
O DİLBER HER TAVRI İLE,BİR TATLI BELADIR
ELLER İLE HOŞ SOHBET,CEFASI HEP BANADIR

Orhan Altınbaşak

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Cefası hep banadır Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Cefası hep banadır şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
CEFASI HEP BANADIR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL