Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
muharremali
muharremali

BAYRAM MESAİSİ

Yorum

BAYRAM MESAİSİ

1

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

663

Okunma

BAYRAM MESAİSİ

BAYRAM MESAİSİ

Mehmet’im Mehmetçiğim nöbettesin
meleklerle bayramlaş sen bu sabah
sayende rahattayız bayram gününde
Allah razı olsun sizlerden evlâdım
Komutanlarına da çok selam söyle

Polls Ahmet’im Komiser Ayşe’m
bayramınız bayram olsun sizlerinde
gözünüz tetikte kulağınız millette bilirim
bileğiniz bükülmesin tedbiriniz şaşmasın
ömrünüz uzun ve bereketli olsun sizinde

Doktor Deniz hemşire Esma
ve hasta bakıcı Adil amca selam size de
dilerim ki bayram mesainiz kolay geçe
halka şefkat edene Hakk şefkat eder
kolay değil ki ekmek parası

Bayram günü mesai kolay iş değil
bir çalışan bilir başkası bilmez
bereketi çok olur yalnız
helâl alınteri ile emekle
bayram buruk geçer de
sonrası bayram olur...

nmd

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bayram mesaisi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bayram mesaisi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BAYRAM MESAİSİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Suat Zobu
Suat Zobu, @suat-zobu
24.9.2015 21:29:24
Çok güzel. Tebrik ederim. Hayırlı bayramlar.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL