Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Meltem Kaya
Meltem Kaya

EY AŞK

Yorum

EY AŞK

( 3 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

1265

Okunma

EY AŞK

Ey Aşk
Sana söylemek isteyip söylemediğim
Binlerce kelime var yüreğimde
Sana kanıp aşk sarhoşu olmak vardı
Her defasında adını sayıklayıp ölmek vardı belkide

Ey Aşk
Sahil boyu yürürken ağlamaktı
Aynı zamanda yüreği buz birine bağlanmaktı aşk
Gecenin bir yarısı yıldızları sayıp
Sonra senden vazgeçtiğimi hatırlamaktı

Ey Aşk
Yoluna can verirken can almakta vardı
Lakin can almak aşkın kitabına sığmazdı
Bu son söz verişim olacak aşk
Bir daha mahallenden sokağından geçemem senin

Ey Aşk
Yerin cennette olsa
Beni cehenneme dönüştüren
Aklımı alan sen
Vazgeçmeyi öğreten yine sen.
Hoşça kal Aşk ...

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Ey aşk Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ey aşk şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
EY AŞK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL