Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
hıçkırık
hıçkırık

BAKTIM

Yorum

BAKTIM

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

737

Okunma

BAKTIM

Baktım baktım baktım...
Bir pınar olup öylece aktım
Bazen kızdım kendime
Bazen deli poyraz gibi estim


Herşey yalanmış herşey sahte
Gülüşler abartılı
Sevinçler çılgınca
İçten olan hiç bierşey yok
Acılar insana bir ders
Ümitler teselli olmuş
Öyle teselli ki o bile
Varlıgın içinde kaybolmuş...



Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Baktım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Baktım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BAKTIM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
meselci 3
meselci 3, @meselci3
8.3.2008 20:55:29
kesinlikle haklıısn.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL