Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
obadi
obadi

GARİP GÖNLÜM

Yorum

GARİP GÖNLÜM

( 1 kişi )

1

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

759

Okunma

GARİP GÖNLÜM

GARİP GÖNLÜM

Gözüm yaşlı, kalbim hüzün..
Arar kucak, garip gönlüm.
Sarar beni, kara gece.
Çıkmaz sokak, garip gönlüm.


Zehir oldu, hep yediğim.
Dost sandığım, can dediğim.
Canıma canan bildiğim.
Saplar bıçak, garip gönlüm.


Yârim yine oldu şirret.
Her ne olsa, Hakkı gözet.
Hiç kimseye etme minnet.
Hakka bırak, garip gönlüm.


Gel Hakkın katarına bin
Rehber ola dini Mübin
Pılını pırtını al,in.
En son durak, garip gönlüm.

Efendisi kutlu bir zat
Zeyd neden istesin azat
İsmailce boynun uzat
Kesmez bıçak garip gönlüm.


Mehmet BULUT

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Garip gönlüm Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Garip gönlüm şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GARİP GÖNLÜM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Hasan Özaydın
Hasan Özaydın, @hasanozayd305n
5.9.2015 11:41:55
Garip gönlümde o varken,tebrik ederim saygılarımla.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL