Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
MEHMET ALİ YURTIŞIĞI
MEHMET ALİ YURTIŞIĞI

GELSEN

Yorum

GELSEN

( 1 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

423

Okunma

GELSEN

Bugün sana hasretim diyorum
Başka çığlığı sarıyor cigerimi
Yıldızlarda kaydı ben seni diledim
gökyüzü kararıyor bugün gelsen

Rüyalarda bile olsa doysam sana
Dernekler düğünler kursam sana
Kinalar türküler şiirler de yazsam
Sensiz hiçim görsen affetsen gelsen

Tende can sana hasret sana yar
Ağır bu dert ağır bu sancı vebali
Anla beni bu yürek sana gelmeli
Sende dogmali sende ölmeli gelsen



Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Gelsen Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gelsen şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GELSEN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL