Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirini kırıp geçiriyorlar. imam gazali
Suphi Capaci
Suphi Capaci

INSANIN GÜCÜ..

Yorum

INSANIN GÜCÜ..

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

979

Okunma

INSANIN GÜCÜ..

...
taşıyabildiği yük kadardır dediler
Eşekte ağır yük taşıyor dedim
Eşekle insan arasındaki farkı düşündüm

Birçok insan yeterince hayatta
eşeklik yapmıştır
Bir çok kişiyi üstüne bindirip
Eşekliğe kalkışmıştır

Sonra düşündüm insan
SABREDEBİLDİĞİ kadar güçlüdür
Önce tartıp sonda düşünür
Eşekte sabır vardır bazen
ama Düşünebilseydi eşek
Eşek olmazdı zaten...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Insanın gücü.. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Insanın gücü.. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
INSANIN GÜCÜ.. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL